Thursday, 13 October 2011

PENGINAPAN DI LANGKAWI PADA HARGA YANG BERPATUTAN

DSENTOSA:

lokasi inapan d'sentosa terletak di Taman Sentosa Kg Mata Ayer Langkawi. Jarak dari jeti ke rumah penginapan ini mengambil masa lebih kurang 15-20 minit sahaja. manakala jarak dari Lapangan terbang Antarabangsa Langkawi juga mengambil masa selama 10-15 minit. lokasi ini juga berdekatan dengan tempat-tempat menarik di Langkawi seperti Makam Mahsuri, Cable Car, Under Water World, Taman Burung, Mangrove Tour, Pantai Chenang dan sebagainya di mana boleh menggunakan jalan sehala untuk ke tempat-tempat tersebut.

Lokasi rumah penginapan ini memudahkan para pelancong untuk melakukan aktiviti membeli belah dan riadah bersama seisi keluarga. PANDANGAN HADAPAN RUMAH

MASTER BEDROOM


HARGA

d'sentosa


HARI BIASA- 


RM200 satu malam
RM370 dua malam


CUTI SEKOLAH(PUBLIC HOLIDAY)


RM250-satu malam
RM480-dua malamSERI DELIMA

Seri Delima merupakan rumah penginapan kami yang kedua yang terletak di Kg Ulu Melaka bersebelahan dengan Maktab Mahmud Langkawi. Rumah penginapan ini mempunyai suasana desa yang menenangkan dan mempunyai udara yang segar kerana rumah inapan ini berhadapan dengan sawah padi.

perjalanan untuk ke sini juga amat mudah kerana melalui jalan utama di Langkawi. Seri Delima ini juga berdekatan dengan Makam Mahsuri, telaga Air Hangat dan pelbagai tempat menarik yang mesti diterokai oleh para pelancong.

jarak perjalanan rumah ini dengan rumah penginapan Langkawi D'sentosa mengambil masa selama lebih kurang 5-10 minit sahaja.

kemudahan yang terdapat di Seri Delima ini sama seperti di Langkawi D'sentosa.

 ruang tamu
 ruang tamu
 dapur

 master bedroom(aircond)
 bilik no 2
 bilik no 3
 hadapan rumah
 pemandangan di hadapan rumah


SERI DELIMA

hari biasa

RM200-satu malam
RM350-dua malam

CUTI SEKOLAH(PUBLIC HOLIDAY)

RM230-satu malam
RM450-dua malam

CONTACT:

no telefon: 012-4750901 (RUSHAYATI)

No comments: